00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

מפגש קרינבורים

אזהרה לפני שמתחילים:מי שלא אוהב בשר שלא ימשיך ברשומה.
 
אכן תמונות קשות.
 
 
א.פרח מפורום הקרינבורים שבה אני חבר שלחה לי מסר,מפגש סדנת בשר במסעדת אל גאוצ`ו בת"א,שמחתי מאד,הרי ידוע שחובב בשר גדול אני.
אתמול התכנסנו לנו שם אוהבי בשר מושבעים 30 מהם.
בכניסה פגשה אותנו הפרה הנחמדה מלמעלה,נכנסנו פנימה ובפנים הכינו לנו שולחן מכובד,איך שנכנסנו ברכו אותנו מסטר סתיו:
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1546047
 
המסטר בפעולה:
 
 
 
א.פרח ונעמה,הציגו לנו את מה שהולך לקרות שם בשלוש שעות הקרובות:
יין החל להמזג לכוסות,
 
 
 
ברנרדו מנכ"ל הרשת הרים איתנו כוסית וברך אותנו בשנה טובה:
 
 
עוד כמה קרניבורים נחמדים היו שם: ayeletba סמד13, Aלון13, bigjack, alonaviv,פנינה קדם,,BiggPoppa,סליפ
ורד34,   uriler,אריאלה פיקסלר אלון,  אייבורי , בלוביי,baronmגדי אפרת,
טושית,חגי ליכטיג,,אחשל,הסולטן מפולין,Ring of Kerry,kirschi,  LEATHER REBEL
afiksambol, פינליש,הולמאי ילד הפרחים10
 
ואז הגיע שף הרשת איציק פיקלשטיין שמזכיר את יעקב כהן בבדיחות דעתו והתחיל להרצות לנו,הבחור הרביץ בנו תורה שחבל על הזמן,איש מצחיק חבל על הזמן,מי שחושב שהוא יודע משהו על בשר,טועה ובגדול,הוא ניפץ לי כ"כ הרבה מיתוסים שהתביישתי לחשוב שאני יודע משהו על בשר.
הנה הוא לפניכם האיש והאגדה:
 
תוך שהוא מרצה אנחנו שותים,שואלים שאלות ומתחילים להריח את ריח הניחוח של המנות הראשונות שכללו סלט חצילים מטובל,הכרוב החמוץ שנעשה במקום סלט החצילים במיונז וכמובן הצ`מיצ`ורי שאי אפשר לוותר עליו לשניה:
 
  
 
 
 הצוריסוס שכמעט אכלתי את האצבע שלי בטעות:
 
 
 
האמפנדס והקרפצ`יו
 
 
בעוד הוא מרצה לנו על איזה חלקים בבשר כדאי להסתכל ואיך להכין אותם,קפצו להם פתאום השקדים לשולחן,הן לא הספיקו להיות שם הרבה זמן:
 
 
ואז המטמרנה שמגולגל עם ביצה ומזכיר קלופס במראהו אך בטעם שונה לחלוטין:
 
 
 
 ותוך כדי ההרצאה איציק השף אומר יתחילו להגיע מנות מיוחדות שלנו לאט לאט
ואכן הם הגיעו:
 
אני לא אומר אילו חלקים אלו,תנחשו,רמז:חלקי פנים
הם היו פשוט מעדן,עשויות מצויין,טעימות ועסיסיות
 
 
 
ועכשיו הגענו להסבר על מה זה אסאדו,ממה הוא עשוי,איך לצלות אותו?
ואז הוא הוציא את השיפוד הענק הזה,איציק לא הצליח להמשיך לדבר מרוב ההתרגשות שאחזה בנו,היין כבר החל להשפיע,הצחוקים עלו והבטן שלחה קולות גרגור נעימים:
 
 
 
 
 
 
איציק אמר שאין להשיג נתחים כאלה אם אתה לא קומבינטור רציני של בשר ומכיר את הקצב באופן אישי ואז הוא הוציא את האקורדיון .....
 
 
 
 
 
סתםםםםםםםםםםםםם,פשוט ככה נראה האסאדו לפני כן:
 
קיבלנו הסבר נוסף על ייתרת הבשרים,אנטריקוט,סינטה,פילה
 
 
 
זה לא פילה -ככה התעצבן איציק,הסתכלנו אחד על השני,הרי זה כן,לא הוא התעצבן עוד יותר,זה פילה מוכשר לכן הוא מת,הוצאו ממנו כל הנוזלים והוא לא עסיסי כמו שפילה צריך להיות.
 
ואז הגיע המנות העיקריות,כולנו מבושמים מהיין שמחים וטובי לב וככה זה נראה:
תפו"א מטובלים וטעימים
 
 
הבשר אוך הבשר,אוי ויי זמיר איזה בשר,אדיו סנטו איזה בשר,אוי מי גוד איזה בשר,רק בסינית שכחתי איך אומרים:
לפניכם להתפאר:
 
 
תפסתי לי כמה נתחים,עוזב את המצלמה לטובת עבודת הלעיסה וההתנעגות:
 
 
ככה זה נראה לאחר כמה חתיכות עסיסיות:
 
 
קינחנו במוס שוקולד ובסלט פרות
 
 
לסיכום אני יכול לאמר שהייתי באחת החוויות הקולנריות היותר טובות בחיים שלי,השילוב של סדנת הבשר,האנשים,האווירה,היין והבשר שהוא גולת הכותרת הביאו אותי לשיא של עונג מדהים.
תודה גדולה שלוחה לפרח ולסתיו ולנעמה מתפוז שפשוט לא מפסיקים להפתיע פעם אחר פעם,היה לי סוף הדרך,תודה גדולה לאל גאוצ`ו שבנו לי מחדש את דעתי על המסעדה.
המסעדה כשרה לכל מי שרוצה לדעת,מקום מקסים ברוטשילד פינת נחלת בנימין בת"א.
חזרתי הבייתה והטעמים עוד היו לי בפה,לא רציתי שזה ייגמר.
 
אם אתם אוהבים את הרשומה MAX מו אותה בבקשה. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת