77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

עוגת דובדבנים של אימי


בעונת הדובדבנים אימי קונה כמה ק"ג של דובדבנים חמוצים מסוג"וישניה"מגלענת אותם ,
מחלקת לשקיות של ק"ג ומקפיאה.

החומרים לתבנית עגולה קטנה
בצק
100 ג"ר חמאה
150 גר אבקת סוכר
1 ביצה
1/2 אבקת אפייה
קמח כמה שמקבל
לקחת כדור בגודל פינג פונג לשים בפריזר

1 ק"ג דובדבנים קפואים
לשים במסננת עם קערה מתחת,
למשך לילה.
לשמור את המיץ,

לבשל את המיץ עם כוס סוכר
להוסיף 2 כפות קורנפלור
להוסיף את הדובדבנים ולקרר.
אופן הרכבת העוגה
בתחתית את הבצק
מעליו את הדובדבנים
ושכבה שלישית לגרד את כדור הבצק שהיה במקפיא
לאפות בחום של 180 מעלות במשך שעה
אחרי שהתקרר להוסיף שמנת מתוקה מוקצפת,
שוקולד מריר מגורד,

אפשרות שנייה
לחלק את הבצק לשניים באמצע הדובדבנים
ולמעלה לפזר אבקת סוכר,



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת