33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל ודברים טובים

פשטידת אפונה

 
חשבתם שזו עוגה? אז חשבתם...זה יוצא אכן עוגה אבל בדמות פשטידה...
 
 
 
פשטידת אפונה נהדרת ונימוחה בפה....במלוא הדרה  
 
 
וטבועים בפנים כמו כדורי פינג פונג...
 
 
ותקריב של כדורי הפינג פונג....
 
 
ועוד פוזה לפשטידה הטעימה והנהדרת הזו והכי חשוב קלה להכנה...
תראו בעצמכם כמה היא קלה לפי המתכון....והנה זה מגיע...

 
 
פשטידת אפונה
 
החומרים:
1 חב` אפונה קפואה - 800 גר`
50 גר` חמאה
4 בצלים בינוניים קטנים חתוכים לקוביות
3 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מעט מלאה פפריקה מתוקה
3 ביצים
1/2 קופ` גבינה לבנה 5% - כ-100 גר`
4 כפות מלאות קמח תופח
 
 
אופן הכנה:
מטגנים את הבצלים במחבת עם שמן הזית עד לשקיפותם.
בסיר שמים את האפונה הקפואה, מעבירים את הבצלים אל האפונה ומערבבים בעדינות עם הבצלים מס` דקות.
מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב עד שכל האפונה הפשירה.
מתבלים במלח, פלפל ופפריקה מתוקה.
מערבבים הכל יחדיו ומורידים מהאש, שמים למס` דקות צינון את האפונה,
אח``כ מוסיפים את הביצים, הגבינה והקמח.
מערבבים הכל לתערובת אחידה ומעבירים לתבנית משומנת בקוטר 26 או
תבניות אישיות או תבנית סיליקון עם חור באמצע. אופים בחום של 175 מעלות 30 דקות.
 
 
פשטידה נפלאה לאוהבי האפונה...וגם קלה מאוד להכנה
 
בתיאבון ותיהנו  
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

רשומות אחרונות
בלוג עולמי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל monday אלא אם צויין אחרת