00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קולינרי ועוד

בראוניז - שוקולד, המון שוקולד

הפעם אני מביאה לכם את המתכון שאני מכינה לבראוניס:

לתבנית בגודל 20*30

החומרים:

150 גרם חמאה

300 גרם שוקולד (אפשר עד 400 גרם - לא יזיק)

100 גרם סוכר 

4 ביצים

100 גרם קמח (ניתן להמיר חלקית באבקת שקדים)

קורט מלח

תוספות אפשריות:

פצפוצי שוקולד לבן, מיני אגוזים קצוצים, שזיפים קצוצים, גרידת תפוז, חמאת בוטנים, אבקת נוגט - כל מה שרוצים

 

אופן הכנה:

ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול על אדים. מסירים מהאש ומחכים 2 דקות.

מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב..

מוסיפים את הביצים אחת-אחת עד שהן נבלעות בתערובת.

מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.(אם מוסיפים תוספת כלשהי זה הזמן להוסיפה)

מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית ואופים בחום של 150 מעלות כ-45 דקות רק עד שהתערובת יציבה וקיסם הננעץ במרכז התבנית יוצא עם פירורים לחים.

מצננים את הבראוניס וחותכים את הבראוניס לריבועים ושומרים בקופסא במקרר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מעיין נדיר אלא אם צויין אחרת