00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

לחוח

 
 
 
 
 
כששאלתי את סיון בעקבות רשומתה על מרק תימני, מתי היא מכינה לחוח, ענתה שהיא קונה. היתכן?
 
 
כשהצמוד לקח את היורשת לכיף צפוני והבית היה מסודר ונקי, במכון כבר הייתי, לקרוא לא התחשמק לי, גם לא היה לי חשק להיות ברשת החלטתי על משחקי בצק. הכנתי זלביה וגם לחוח אמ`מה חיממתי גם את הצד השני של הלחוח ולכן הלחוח קיבל נוסח אחר משהו. 
 
כך או כך, הלחוח היה מוצלח ביותר. המחמאה הכי גדולה היתה בלילה כשהצמוד שאל "איפה קנית את זה"?
 
 
אז סיון, צ`מעי, זה מ`זה קל להכנה וגם את תצליחי 
 
 
 
 
 
 
לחוח
 
2 כוסות קמח
2 כפיות שמרים יבשים
2 כוסות מים
1 כפית סוכר
3/4 כפית מלח
 
 
בקערת זכוכית לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה. לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לכ 8-10 שעות.  
 
להניח מחבת על להבה קטנה ובעזרת מצקת לצקת למחבת. כאשר נוצרים בועות והבצק נפרד בקלות מתחתית המחבת הלחוח מוכן.
 
כמו שאמרתי כבר חיממתי גם את הצד השני. 
 
 
 
בתיאבון
 
אלינוער
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

52 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת