00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

משחקת באוכל

לא להאמין שיש פה גזר...

יש אנשים שלא מוכנים לגעת בעוגת גזר, סתם כי גזר לא מתחבר להם בעוגה. אני מציעה להכין את העוגה הזאת ופשוט לא לספר להם. לא להאמין כמה גזר יש בעוגה הזאת וכמה הוא לא מורגש בכלל. זו אחת העוגות הנימוחות והטעימות ביותר שאני מכינה. היא יוצאת גבוהה מאוד, ומתאימה גם לאירוח.

 
המרכיבים (ל-2 תבניות אינגליש קייק):
1.5 כוסות שמן (שמתי כוס שמן רגיל וחצי כוס זיתולה)
2 כוסות סוכר (השתמשתי בסוכר חום, אם אתם מאוהבי הממש מתוק שימו כוס לבן וכוס חום, או רק לבן)
4 ביצים טרופות קלות
2 כוסות קמח לבן
1 כפית מלח
2 כפיות סודה לשתייה
2 כפיות אבקת אפייה
2 כפיות קינמון
3 כוסות דחוסות גזר מגורר דק
1/2 כוס אגוזי מלך שבורים לחתיכות גסות יחסית
 
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה גדולה טורפים את השמן, הסוכר והביצים.
 

ביצים

 
מוסיפים את המלח, הקמח, אבקת האפייה, הסודה והקינמון ומערבבים כמה שפחות, עד שכל החומרים היבשים נטעמיםם לגמרי בתערובת הרטובה. לבסוף מוסיפים את הגזר ואת האגוזים, ומקפלים לתוך התערובת.
 

גזר

לפני

מקפלים

מכינים 2 תבניות אינגליש קייק משומנות (שוב, תרסיס פאם...) ושופכים לתוכן את התערובת. אופים ב-180 מעלות כ-40 דקות, עד שקיסם המוחדר למרכז העוגות יוצא יבש... מקררים ומתענגים!
 

בתבנית

עוגה

עוגה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Levinzone אלא אם צויין אחרת