00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

קלופס ואבחון

 

 

זהו תמה הסאגה הראשונה לבינתים של האבחונים של רותם. אין לכם מושג כמה אני מאושרת. עוד אשת מקצוע יסודית אישרה את מה שבית הספר שלה כתב ברפרוף.

דוח ראשון לבטל"א מוכן.

היא הפשירה 500 גרם בשר טחון פעמיים קצוץ. הכינה אותו כמו שמכינים לקציצות והוסיפה 2 ביצים, תבלין קציצות, 5 פרוסות לחם רטוב, והניחה במקרר לשעתיים.

בינתיים בסיר על הגז היא בשלה 6 ביצים קשות.

נטלה תבנית של אינגליש קייק, ריססה אותה היטב ובכל זאת הניחה בקרקעית פיסתס נייר אפיה חתוכה לגודל התבנית בדיוק ורק על הקרקעית.

עכשיו היא מחלקת את הבשר לשניים, חצי מניחה על נייר האפיה, מקלפת 4 ביצים ומניחה בשורה כאשר בין ביצה לביצה יש כ-3 ס"מ רווח. מעל היא מניחה בחזרה את מה שנותר בקערה מהבשר.

מחממת תנור ל-250 מעלות, ומורידה אחכ` ל-200 ומכניסה את התבנית פנימה ל-40 דקות.

בסיר אחר היא שמה 3 כפות שמן, כף מחוקה מרק עוף וכ-7 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מעל הכל היא מוסיפה 3/4 כוס מים ומבשלת על אש קטנה כשעה.

בתאבון !

 

נ.ב. אין כמו לחזור הביתה מבחוץ לאוכל ביתי מבושל ועוד כל כך טעים.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת