77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

צלי בשר שריר עם תפוחי אדמה בסיר לחץ


מצרכים
1,5 ק"ג בשר שריר
3 עלי דפנה
5 גרגרים פלפל שחור
5 גרגרים פלפל אנגלי
1 בצל
1 גזר
1 עגבניה
1/4 כפית אגוז מוסקט
כפית בזיליקום
מלח גס
כפית סוכר חום


 
3/4 כוס יין אדום
תפוחי אדמה שלמים
אופן ההכנה
לטגן ב2 כפות שמן זית  וכפית סוכר חום את כל הירקות
להוסיף את הבשר לטגן 2 דקות
להפוך את הבשר לעוד 2 דקות
להוסיף את התבלינים מים עד קצה הבשר,
לבשל בסיר לחץ מרגע שהשסתום עולה 40 דקות
להוציא את הבשר לקרור,
להוציא את עלי הדפנה והגרגרים.
לטחון בסיר עם בלנדר רגל ,הרוטב נראה לבן ,
אחרי הבישול מקבל צבע יפה.
להוסיף את היין  ותפוחי האדמה,
לבשל את תפוחי האדמה 7 דקות מרגע שהשסתום עולה.
לפני הארוחה לחתוך את הבשר הקר להוסיף אותו
לחימום עם תפוחי האדמה והרוטב.
את הרוטב אני מגישה בכלי נפרד.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת