77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

עגבניות כבושות

  •  עגבניות (מכל סוג)תלוי בגודל הצנצנת.
  •  שיני שום לא מקולף
  •  גרגרי פלפל אנגלי
  •  עלי סלרי
  • 1 כוס מים מהולים ב-1 כפית מלח
  • 2 כפות חומץ.

אופן ההכנה:

  1. מניחים שליש מכמות העגבניות בתחתית הצנצנת, מניחים מעליהן שיני   שום, 4 גרגרי פלפל אנגלי, עלי סלרי
  2. מניחים את השליש השני של העגבניות, 4 גרגרי פלפל אנגלי, עלי סלרי,שום.
  3. חוזרים על הפעולה עם השליש הנותר של החומרים  כשמעל הכל עלי סלרי.
  4. יוצקים את כוסות המים המהולים במלח לצנצנת, בתוספת החומץ עד לכיסוי.
  5. מניחים את הצנצנת למשך שלושה ימים מחוץ למקרר, ומעבירים למקרר.
  6. השבוע בגלל החום הגדול תוך יומים החמיצו.

 

 

  
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת