00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

פשטידת השילוש



ת`אמת שרציתי להכין מעקודה אבל לא היה לי כל המצרכים ולכן נזכרתי במתכון ישן נושן שאנחנו קוראים לו במשפחה פשטידת השלוש וזה מאחר וכל המרכיבים המתווספים הם 3 בכמותם.

הוראות:
10 תפוחי אדמה קלופים מבושלים
3 ביצים
3 כפות מיונז
3 כפות שמן
3 כפות אבקת מרק (לא משנה איזה)
מל"פ
כף חוויג למרק מחוקה

לפיזור:
100 גרם פרמזן או פתיתי גבינת עמק באותה הכמות


הכנה:
למעוך את תפוחי האדמה בממעך של הפירה, להוסיף את כל יתר המרכיבים ולערבב היטב ולשפוך לתבנית משומנת היטב.
לאפות בחום של 150 מעלות כ-30 דקות או עד שמזהיב קלות, להוציא ולפזר למעלה או גבינת פרמזן קצוצה או גבינת עמק פירורים או פתיתים למי שאוהב.
למי שלא אוהב ולא רוצה תערובת גבינות לפזר מלמעלה כמה קוביות חמאה ולהחזיר לתנור לעוד 5 דקות.

בתאבון !

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת