00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

ריבת תפוחים

 

אני לא יודעת מה קורה לי בזמן האחרון, אבל כנראה דברים טובים כי אני מוצאת את עצמי יותר ויותר במטבח עושה למען משפחתי דברים ממש טובים וטעימים.

והיום אני מכינה ריבת תפוחים.

 

הוראות:

4-6 תפוחי עץ חמוצים מקולפים חתוכים לריבועים (אפשר קטנים, אפשר גדולים)

מיץ מלימון וחצי

2 כוסות סוכר (המרתי חצי כוס סוכר בחצי כוס סוכר חום)

כפית קנמון גדושה

2 כוסות מים

1 כפית רום

1 כפית תמצית וניל

 

לבשל עד רתיחה ראשונה, להנמיך את האש ולהמשיך לבשל עד שהריבה מסמיכה כלומר כמעט לא נשארים נוזלים אבל רגע לפני שזה נדבק לסיר.

לצקת כשזה עדיין חם לצנצנת שחממתם בתנור בחום של 50 מעלות  במשך שעה

עכשיו לתת לצנצנת ולמה שבתוכה להתקרר ללא כיסוי לטמפ` החדר.

לסגור.

אני מדביקה מדבקה תמיד וכותבת עליה את תאריך הבישול וככה אני יודעת שכעבור 30 יום בדיוק ולא חשוב כמה שארית נשארה אני זורקת. ללא חומר השימוש התעשייתי גם הריבה הכי טובה שנעשית בבית אחרי חודש זה כבר זה לא ריבה.

בתאבון !

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת