00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עינוגי בננה

 
 
4 בננות ענקיות הבאתי בתחילת השבוע הביתה.
הצמוד עשה טובה ואכל אחת ונשארו 3 יתומות כאלה שאו-טו-טו הכיוון שלהם מתחת לכיור.
 
 
מה, לא חבל?
 
 
 
 
 
 
עינוגי בננה
 
 
3 בננות גדולות חתוכות לגודל הרצוי לכם
1/4 כוס קמח
1/4 כפית אבקת אפיה
1/8 כפית מלח (בערך :-)
1 כף שומשום
1 כף סוכר
1/3 כוס חלב
1/2 כוס קוקוס
 
שמן לטיגון
 
 
 
 
 
 
לערבב את המוצרים מלבד הבננות, הקוקוס והשמן.
 
 
להניח שמן במחבת ולחמם.
 
לטבול כל חתיכת בננה בתערובת ואחכ לטבול בקוקוס . לטגן עד זהבהב - חום.
 
לאכול ולהתענג על כל ביס. אחל`ה קינוח.
 
 
 
 
 
 
אפשר להוסיף מייפל, דבש או סירופ שוקולד ובעצם כל קומבינציה שעולה לכם בדמיון אבל בצירוף גלידה זה עונג חושים.
 
 
שבת שלום לכולם
 
אלינוער
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

45 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת