77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

לזניה איטלקית

17/07/2009
לזניה איטלקית


לזניה של פיורלה קרובת משפחה  מאיטליה

מצרכים

חצי חבילה עלי לזניה

1/2 ק"ג בשר טחון

1 בצל גדול קצוץ

 

לרוטב בשמל

2 כוסות מים

1/2 כוס חלב

100 ג"ר חמאה

אגוז מוסקט,מלח

1/2 כוס קמח

לחמם מעט את החלב+ המים להוסיף את החמאה,

 

כשנמסה להוסיף את הקמח , מלח ואגוז מוסקט.
להמשיך לערבב עם מטרפת כל הזמן על אש נמוכה.

 

לרוטב עגבניות

500 גרםעגבניות אדומות שלמות
 1 כף גדושה רסק עגבניות

1/2 כפית טימין

1/2 כפית אורגנו

1 גרעין שום

1 כפית מלח

1/2 כפית צ`ילי גרוס

1 כף שמן זית

לטחון את כל המרכיבים  בבלנדר.

 

כוס פרמזנו או גבינה צהובה

1/2 כוס מרק עוף או כפית מרק עוף

 

אופן  הכנה

לטגן בצל להוסיף את הבשר

עד אידוי הנוזלים

להכין את רוטב העגבניות

להוסיף את הבשר לבלנדר לכמה פולסים

להכין את רוטב הבשמל

ההרכבה

לצקת בתחתית התבנית 1/2 כוס מרק עוף

לסדר שורה ראשונה

להוסיף חצי מהבשר עם רוטב העגבניות

שורה שנייה להוסיף את יתר הבשר

לסדר שורה שלישית עלי לזניה

לצקת מעל את רוטב הבשמל

לכסות את התבנית בנייר אלומיניום

לאפות  ב 200 מעלות לחצי שעה

להוציא את התבנית לזרות את הפרמזנו

להכניס לתנור לעוד 10 דקות

לקרר לחתוך ולזלול את המעדן

למחרת הלזניה נחתכת יותר יפה


 

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת