00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

עוגיות חתונה חמאתיות ונימוחות

את המתכון לעוגיות האלה לקחתי מהספר "בישול מקסיקני" שתורגם ע"י אביגיל מייזליק ועליו המלצתי בעבר.
אין לי מושג למה קוראים לעוגיות האלה "עוגיות חתונה", אבל מה זה חשוב? הן קלות להכנה! הן טעימות! חמאתיות עם שקדים ואגוזים מתפצפצים בפה! ועם כוס  הן הולכות נהדר! זה העיקר .
 
 צילמתי את העוגיות האלה במסגרת קורס צילום מזון שעברתי לאחרונה.
הקורס נגמר, העוגיות גם, ומה שנשאר לי זה לחזור למצלמה הדיגיטלית הקטנה שלי ולחלום על מצלמה מקצועית טובה .
 
תהנו.
 
עוגיות חתונה מקסיקניות
 
מצרכים:
250 גר` חמאה רכה
3/4 כוס סוכר
2 כוסות קמח
1/2 כוס (80 גרם) שקדים מולבנים קצוצים דק
1/2 כוס (60 גרם) פקאנים קצוצים דק
1 כף קליפת תפוז מגוררת
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 חלמון
1/2 כוס (40 גרם) אבקת סוכר
 
אופן ההכנה:
במערבל עם וו לישה מקציפים יחד את החמאה והסוכר לתערובת רכה ואוורירית.
מוסיפים את הקמח, השקדים, הפקאנים, קליפת התפוז, תמצית הוניל והחלמון ומערבבים לבצק אחיד ורך.
צרים מהבצק מלבנים ומעבירים לתבניות מכוסות נייר אפיה. ניתן ליצור מלבן ארוך, לעטוף בניילון נצמד, להקפיא ולפרוס למלבנים בעובי של 5 מ"מ.
מכניסים את התבניות למקרר לחצי שעה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
אופים כ-20 דק` עד הזהבה קלה ומצננים.
בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
 
 

 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

45 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת