88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

כרוב ממולא של אימי

 


הורידו לי  את הגבס
איזו הקלה, לא ידעתי שיד שמאל כל כך חשובה,
הדרך עוד ארוכה פיזיוטרפיה  וריפוי בעיסוק


תודה לכל החברים שדרשו בשלומי,

לבנים והכלות שבישלו

ולצמוד  שהחליף במסירות את ידי השמאלית.

בכל פעם שאני מבקרת את אימי אני מקבלת

קופסא קטנה של ממולאים מוקפאים

הפעם בגלל הגבס קיבלתי כרוב ממולא וגם פלפל ממולא

אנחנו נהנים מאוד, ולאימי זו תעסוקה ברוכה.

 

 

מצרכים

 1 כרוב בינוני

1/2ק"ג בשר טחון

1 פרוסת לחם לבן מושרת במים

 1/4 חבילה פטרוזיליה

 בצל גדול

1/4 כוס שמן

2 כפות אורז גדושות

כפית אריסה חריפה

1 רסק עגבניות קטן

 

אופן ההכנה

חותכים החוצה את הליבה של הכרוב,

ושמים אותו בסיר שמכיל אותו בשלמותו.

מכסים במים, מבשלים עד שהעלים מתרככים.

מורידים מהאש, שולפים את הכרוב מהסיר

ומניחים אותו בכלי אחר כדי שיצטנן.

 

המילוי

לטגן בצל בשמן להוסיף 2 כפות אורז

להוריד מהאש להוסיף את הבשר

פרוסת לחם פטרוזיליה מלח פלפל

 

 

לשים  כף מהמילוי בכל קצה של עלה,

לגלגל פעם אחת ולסגור משני

צידי העלה ולהמשיך ולגלגל.

מניחים בסיר בצורה צפופה ,

 

הכנת הרוטב

בכוס מים לערבב רסק  עגבניות , כפית אריסה

חצי לימון,כפית סוכר,

להוסיף עוד מים  עד לכיסוי הממולאים.

להניח צלחת קטנה מקוטר הסיר שתלחץ

את הממולאים כלפי מטה

לבשל כ-40 דקות על להבה קטנה בסיר מכוסה
עד שהרוטב מצטמצם.

 

אפשר להקפיא עם  הרוטב.


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

29 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת