00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של מירי

עוגת גבינה ושמנת - שלוש שכבות מדהימה.

את המתכון לעוגה הזו קיבלתי מחמותי אביבה שתחיה`, היא הסבירה לי שאין סיכוי שאני אפול איתה.. תמיד טעימה ותמיד מצליחה.
שווה לנסות אותה היא ממש יפה וממש טעימה, המראה של העוגה עשיר בגלל שלושת הצבעים.
 
 
שכבה ראשונה:
250 גרם ביסקוויטים מרוסקים (עדיף שוקו)
100 גרם חמאה.
 
ההכנה:
לערבב היטב את החמאה עם הביסקוויטים ולהדק לתבנית עגולה 26 קפיצית.
להכניס לפריזר עד הכנת השכבה השניה.
 
 
שכבה שניה: 
500 גרם גבינה לבנה (רצוי 9%)
4 ביצים
1 כוס סוכר
4 כפות קורנפלור
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
 
ההכנה:
להקציף את הביצים והסוכר היטב עד לקבלת קצף תפוח, להוסיף לקערה את הגבינה ולערבב עם כף. להוסיף את הקורנפלור והאינסטנט בעזרת מסננת כדי שלא יווצרו גושים ולערבב היטב. אם הבלילה מאוד נוזלית אפשר להוסיף עוד כף קורנפלור או אינסטנט.
לשפוך את הבלילה על התחתית שהוצאנו מהפריזר ולהכניס לתנור שחומם מראש על חום בינוני 130-150 מעלות לשעה בערך. (שהדפנות של העוגה נעשות בצבע שזוף יפה להוציא).
 
 
שכבה שלישית:
2 גביעי שמנת חמוצה
חצי כוס סוכר
 
ההכנה:
לערבב היטב את 2 השמנת עם הסוכר ולהוסיף בעזרת כף בעדינות לעוגה החמה.
להחזיר לתנור לעוד 10 דקות ולהוציא את העוגה.
לקרר את העוגה ולשמור במקרר.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מי273 אלא אם צויין אחרת