00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

טאקו

 
 
עוד מאכל מהיר וקליל שאפשר לאמץ בשמחה לקיץ הלוהט שלנו.
 
 
הרשומה מוקדשת לנורית (פרונת).
 
 
 
 
 
 
 
טאקו הוא מאכל מקסיקני מסורתי המאחד בתוכו בצק ממולא המגולגל לקונוס או מקופל לחצי .  מגוון המילויים לטאקו הוא עצום. מבשר ושעועית, מירקות ועד גבינה צהובה.
 
את הטאקו אוכלים בידיים (כמו פלאפל) והוא מלווה בדרך כלל ברוטב עגבניות חריף וירקות חתוכים.
 
 
 
 
 
 
טאקו
 
1/2 ק"ג בשר טחון
תבלינים לטעמכם
1 קופסא שעועית ברוטב עגבניות
1 בצל קצוץ
1 כף שמן
 
1 חבילה עלי טורטייה
 
 
במחבת, לטגן את הבצל ולהוסיף את הבשר הטחון. להמשיך לטגן עד שישנה את צבעו. להוסיף תבלינים.
 
להוסיף לבשר קופסת שעועית משומרת עם הנוזלים. לבשל על אש קטנה כ 10 דקות.
 
 
לחמם מחבת טפלון ולחמם את עלי הטורטייה עד צבע זהבהב.
 
לגלגל לקונוס או לקפל לחצי ולמלא בתערובת הבשר.
 
 
בתיאבון
 
אלינוער
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

49 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת