00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של מירי

גבינת שמנת - איך עושים את זה בבית בקלי קלות.....

 
אתמול ישבתי בפארק השכונתי עם כמה חברות ופיטפטנו על הא ועל דא וכמובן הגענו לנושא האוכל והבישולים.
חברה אחת אמרה שהיא מכינה גבינת שמנת לבד בבית, אני מייד התעניינתי והיא הסבירה לי איך. ניסיתי עוד אתמול כשהגעתי הבייתה והתוצאה היתה מדהימה אז אני מוכרחה לשתף אתכם.
זה גם חוסך בקניית גבינת שמנת שהיא יקרה מאוד וגם טעים יותר.. בדוק!!!
 
קבלו מתכון ל - Cream Cheese אמיתית!!!
 
מצרכים:
 
3 קופסאות גבינה לבנה 9% (250 גרם)
4 גביעי שמנת חמוצה
מלח (במידה וצריכים לעוגות לא להוסיף)
1 חיתול בד (טטרה) נקי אחרי הרתחה ללא מרכך כביסה.
 
ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לתוך החיתול מערבבים וקושרים את החיתול לאחת הידיות של הארון מטבח העליון ומניחים קערה מתחת כדי שהמים יטפטפו לתוכה, מידי פעם אפשר קצת לסחוט כדי לעזור למים לרדת.
הזמן המומלץ הוא: 12 שעות.
לאחר מכן יש להעביר לקופסא אטומה ולשמור במקרר.
 
אשמח מאוד לשמוע תגובות...... בהצלחה!!!
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מי273 אלא אם צויין אחרת