77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

טורט פרג ואגוזים

את העוגה הכין עמי בהוראות שלי מהמתכון המקורי של
המקור ליאור המקורית 8

טורט פרג בציפוי קרם שוקולד
 עם שינויים קלים בהתאם למצרכים שהיו לי בבית
את השינויים צבעתי בצהוב
 
6 ביצים מופרדות
1.5 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
200 ג` חמאה רכה-100 גר` חמאה רכה
200 גר` פרג טחון-100 גר` פרג טחון
2 כפות קמח תופח
1 כף שקדים טחונים- 100 גר` אגוזים טחונים גס
1 תפוח עץ מגורד- 2 תפוחי עץ מגורדים
 
 
ציפוי שוקולד
 
50 ג` שוקולד
1.5 כפות קקאו
4 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל / שקדים / רום
4 כפות מים
1 כף חמאה רכה
 
 
בקערה, להקציף את החלבונים עם מחצית מכמות הסוכר וסוכר וניל.
 
לחמם תנור לחום 175 מעלות.
 
בקערה נוספת להקציף חלמונים עם מחצית הסוכר הנותרת לקצף בהיר.  להוסיף את החמאה ולערבב קצרות לתערובת אחידה.
 
להוסיף לתערובת החלמונים פרג, קמח, אגוזים מרוסקים ותפוחי עץ.
לערבב עם כף עץ.
 
לאחד את שתי התערובות בעזרת מיקסר.
 
להכניס לתבנית אפיה (רינג) בקוטר  "26. לאפות כ 45-50 דקות.

להכנת הציפוי
 
להכניס את כל החומרים למחבת ולהמיס מעל אש קטנה כ 2 דקות. להוריד מהאש ולהמשיך לערבב לתערובת אחידה.

 
עם הוצאת העוגה מהתנור לחרר אותה בעזרת קיסם ולשפוך מעל את ציפוי השוקולד.


יצאה עוגה טעימה מאוד למרות שלא הצלחנו להקציף את הביצים.
רחל




 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת