00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

פסטת פנה מקינואה ואורז עם אפונה, פטריות וטופו ברוטב כורכום

ערכים תזונתיים:
 
פחמימות, חלבון, סיבים תזונתיים, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין C, ויטמין E, ויטמין K, ויטמין A,  ברזל, סידן, אשלגן, נתרן, מגנזיום, נחושת, מנגן, אבץ, סלניום, מנגן.
 
למה זה טוב?
 
הזנה
 
מצרכים ל-2 מנות:
 
2 חבילות פסטה פנה 225 גרם מקינואה ואורז
15 פטריות שמפיניון קטנות שלמות
כוס אפונה ירוקה
חצי חבילת טופו חתוך לריבועים קטנים
תבלינים: כורכום, מלח, פלפל שחור.
כף שמן זית כתית מעולה.
 
הוראות הכנה:
 
לבשל את האטריות בסיר מלא במים רותחים למשך 20 דקות.
בנתיים בסיר אחר למלא חצי כוס מים להביא לרתיחה ולהוסיף את הפטריות, הטופו והאפונה.
לסנן את הפסטה ולשטוף במים.
לאחר שמוכן, לתבל ולערבב עם הפסטה.
 
בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת