00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

קוקטייל רום ליום קיץ לוהט

 
 
אני לא שותה (וגם לא שוטה) משקאות חריפים כמו ויסקי או וודקה כשהם מגיעים כמרכיב היחידי בכוס כי זה שורף לי בגרון :-)  
 
 
כשאני מארחת בערבי קיץ מהבילים אני מכינה קוקטיילים שמתגלגלים נפלא בגרון ומקררים, גם אם לזמן קצר, את הבפנוכו של האנוש.
 
 
החלטתי לפתוח מדור "שותים" מאחר ונסיוני לא דל בהכנת משקאות,
עוד מימי לונדון העליזים כשעבדתי בכל עבודה כולל בבר ובפאב ולמדתי בקמצוץ את רזי ה"מקצוע" של הכנת קוקטיילים, אז למה לא לשתף. . .
 
 
 
 
 
 
קוקטייל רום
 
המידות מתאימות לכוס אחת ארוכה. למספר צמאים רב יותר יש להכפיל את הכמויות במדוייק.
 
 
1 כוס ארוכה
 
1 כף שטוחה סוכר
30 מ"ל מיץ לימון טרי
50 מ"ל רום לבן
קוביות קרח
1/2 כוס מי סודה
1 דובדבן (לא חובה)
 
 
 
להפיכת המשקה לוורדרד להוסיף בין כפית לכף גרנדין.
 
 
 
 
 
 
להכניס סוכר לכוס.
 
 
להוסיף את מיץ הלימון ו 1/4 כוס מי סודה ולערבב.
 
 
להוסיף את קוביות הקרח.
 
 
להוסיף את הרום.
 
 
להוסיף את שארית הסודה.
 
 
להכניס פנימה את הדובדבן.
 
 
 
 
 
 
 
לרוויה,
 
 
אלינוער
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

34 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת