44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פונצ`יקעס –פחזניות מטוגנות-מתכון רוסי

פונצ`יקעס –פחזניות מטוגנות-מתכון רוסי
פונציקעס –פחזניות מטוגנות

החומרים:
1 כוס מים
60-70 גרם מרגרינה (אני משתמשת בחמאה)
60-70 גרם קמח
3 ביצים
150 גרם צימוקים קצוצים (לא חובה)
שמן לטיגון עמוק
סיר רחב עם תחתית עבה
כפית או כף
מגבות נייר
כף מחוררת

אופן ההכנה:
ממיסים את המרגרינה/חמאה על אש נמוכה
מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שלא יהיו גושים (עד שהבצק משתחרר מהסיר).



מעבירים למיקסר כאשר עדין חם, מוסיפים תוך עירבות חזק את הביצים אחת לאחר השניה. (שלא נתקל בביצה לא טריה, וכדי שלא תהיה חביתה) בסוף צימוקים למי שרוצה.
מחממים בסיר את השמן (לא מביאים לרתיחה)

בעזרת כפית או כף תלוי בגודל שאתם רוצים את הפונצ`יקעס
מכניסים כפית כפית בזהירות שלא ישפריץ לשמן החם  לא לצופף יותר מידי 
עד לקבלת צבע זהוב.  להוציא עם כף מחוררת לצלחת עם מגבת נייר.
גודל הפונציקעס מכפית קטן כגודל זית גדול.
ניתן להגיש ללא מילוי

קישוט או מילוי:
ניתן לקשט עם אבקת סוכר
אפשר שוקולד חם.
אפשר את הפונצ`יקעס הגדולים יותר שיצרנו לחתוך באמצע עם סכין חד ולמלא בקצפת, ריבה או קרם אחר כיד הדימיון.
בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 
   

המטבח של מאיר השמן

 

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

45 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת