00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

עוגת תפוזים

 
 

ועדיין עם המתכונים של ראשל מ. והפעם עוגת תפוזים.
 
 
שוב, זה לא משנה כמה אנו מכירים, או יודעים, תמיד יש עוד תוספת קטנטנה למתכון שהופכת את העוגה למוצלחת ומיוחדת. הפעם זו גרידת התפוזים.
 
המתכון לעוגת תפוזים - של ראשל מ.
 
5 ביצים גדולות.
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1/2 כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
2+1/2 כוסות קמח
מגרדת מ - 2 תפוזים
גריד לימון
1+1/2 כוס סוכר
חצי גביע אשל או גיל.
 
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב וקשה.
 
מניחים בצד את הקצף בקערה נפרדת.
 
באותה קערת הקצפה, מקציפים את החלמונים עם השמן, מעבדים,,, מוסיפים סוכר וניל וכוס סוכר.
 
לאחר שהתערובת אחידה: מוסיפים לסירוגין: מיץ תפוזים, קמח מעורב באבקת איה ואשל/גיל.
 
מקפלים בעדינות את קצף הביצים  לתערובת קמח ותפוזים. עכשיו הזמן לפזר בעדינות את מגררת התפוזים והלימון.
 
אופים בחום של 180 מעלות למשך כ - 50 דקות בערך.
 
כדאי לבדוק לפני (עד 40 דקות)  אם העוגה מוכנה.
 
כשהעוגה מוכנה, אם היא תפסה בטן גבוהה, רצוי להפוך אותה על תבנית הגשה ולצפות אותה באבקת סוכר.
 
 
*** לא לוותר על מגרדת תפוזים ולימון. הם משדרגים את העוגה,
מה שנותן לי רעיון לפעם הבאה, להכין מרקחת תפוזים ולשלב אותה בעוגה הזו.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת