00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של מירי

כנפי עוף ברוטב ריבת בצל על מצע פירה...

יש מתכונים שזול להכין אותם כלכלית אבל צריך קצת השקעה...
כנפיים זה הדבר הכי זול מכל חלקי העוף ותפוחי-אדמה ובצל תמיד יש בבית, אז תראו איך מכלום אפשר להכין סעודה של ממש.
האמת היא שהעבודה על הכנפיים די רצינית, אני שופכת עליהם מים רותחים כדי שכל השערות ויש הרבה יבלטו ויהיה אפשר לנקות אותם מהר יותר.
אפשר גם לשרוף באש מהגז.
טוב למה לדבר הרבה גשו למטבח....
 
מצרכים:
 
כנפיים של עוף
2 בצלים גדולים
כורכום
פלפל שחור
מלח
מרק עוף
 
פירה: תפו"א, מים, מלח ומרגרינה.
 
ההכנה:
 
לקצוץ את הבצלים ולטגן עד צבע זהב כהה, להוסיף את הכנפיים ולטגן טוב מכל כיוון אפשרי.
להוסיף תבלינים: כורכום, פלפל שחור, מלח ומים (עד גובה של חצי מהתכולה).
לתת לתבשיל לרתוח ולהנמיך את האש ומידי פעם לערבב.
לאחר שעה בערך, להוסיף לתבשיל 2 כפיות מרק עוף (עדיף לערבב בתוך חצי כוס מים רותחים כדי המרק עוף יימס).
לבשל עוד 10 דק` ולסגור את האש.  מוכן!!!
 
פירה:
לבשל קוביות גדולות של תפו"א במים עם מלח עד התרככות התפו"א.
לשפוך את כל המים ולהוסיף מעט מרגרינה למעוך היטב.
 
לסדר על צלחת כמות נדיבה של פירה ומעל את הכנפיים עם הרוטב הריבתי של הבצל......בתאבון!!!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מי273 אלא אם צויין אחרת