00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

כרובית מטוגנת

 
 
 
 
 
מאכל מהיר, כמנה ראשונה או כתוספת לעיקרית לימי הקיץ הרטובים.
 
נכון, יש טיגון קצר אבל אי אפשר לחיות כל היום רק מסלטים, נכון? 
 
 
 
כרובית מטוגנת
 
 
1 חב` כרובית קפואה
1/3 כוס שמן
1/2 חב` חמאה
פירורי לחם
1 ביצה טרופה מעורבבת עם כף מים
 
 
 
להרתיח מים עם מלח. להכניס את הכרובית הקפואה למים ולבשל כ 5 דקות על אש גבוהה. לסנן היטב.
 
 
 
 
 
 
לטבול את פרחי הכרובית בביצה ואחכ בפירורי הלחם.
 
במחבת לחמם את השמן והחמאה ולטגן קלות משני הצדדים.
 
 
להניח על נייר סופג. לאכול as is , עם רוטב או כתוספת.
 
 
 
אפשר לחזור למזגן .
 
 
אחלה יום
 
אלינוער
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

46 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת