00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

סלט אספרגוס עם גבינת חלומי

12/06/2009
 
 
 
 
 
`חולת קיץ אנוכי`. כמה שיותר חם יותר טוב אבל הלחות הורגת אותי.
כשאני אומרת שאני מלבלבת בחום, זה תמיד מזכיר לי איך באחד הביקורים אצל אחי באריזונה הלכתי לצעדה באמצע הבוקר (לא בבוקר השכם חלילה) כשבחוץ היה INFERNO והטמפרטורות נשקו במעלה הארבעים וחמש מעלות בקלות אם לא יותר. אז חם, אבל לא מזיעים.
 
וכשמתחילה הלחות, כבר לא כל כך בא לעמוד ליד הסירים אבל לאכול צריכים? צריכים.
 
בשבועיים האחרונים מצאתי את עצמי מכינה `מנות פתיחה`.
כאלה שאפשר לאכול עם עוד תוספת קלה וזה משביע. טוב, אותי לפחות :-)
 
 
 
 
 
 
סלט אספרגוס חם עם גבינת חלומי
 
 
1 חבילה אספרגוס
100 גר` גבינת חלומי
מלח
נבטים
 
 
לחתוך את החלק התחתון של האספרגוס.
 
לקלף את האספרגוס   (הקליפה החיצונית נוטה להיות מרה).
 
 
 
 
 
 
להרתיח בסיר מים עם מלח.
 
לאגד את האספרגוס, להעמיד את האגד בתוך הסיר כשפרחי האספרגוס מחוץ למים ולבשל עד רך.
 
 
 
 
 
 
לסנן את המים, לחתוך את האספרגוס (או לא).
 
 
לחתוך את גבינת החלומי לקוביות. לחמם מחבת טפלון ולהתיך מעט את קוביות הגבינה.
 
לפזר מעל האספרגוס. להוסיף נבטים ולאכול בסבבה.
 
מי שרוצה יכול להוסיף מעט שמן זית.
 
 
 
 
 
 
בתיאבון
 
אלינוער 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

53 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת