77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פיצה מקמח מלא בקלי קלות






מצרכים
 קילו קמח מלא
כפית סוכר
4 כוסות מים פושרים
3 כפות  שמרים יבשים   
כף מלח
כפות שמן זית2
2 ביצים
הכנה

לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח עד הכפלת הנפח

הבצק יוצא דליל לא לדאוג

להרטיב את הידים במים לחלק את הבצק לכדורים

כל כדור 150 ג"ר כן שוקלת

ביום הראשון להתפחה אני משתמשת בשני כדורים

את היתר משטחת לגודל פיתה ומקפיאה.

היום הוצאתי מהמקפיא שתי חתיכות

להפשיר 15 שעה,ללוש לכדור

לנוח עוד 20 דקות עד שהתנור מחומם ל250 מעלות

הבצק רך ונוח לעבודה

למרוח על הבסיס רוטב עגבניות

4 פרוסות גבינה צהובה מגורדת בעבד מזון

2 ביצים קשות גם במעבד

קופסא טונה

עגבניות שרי חצויות

לזרות מעל אורגנו מלח גס ומעט שמן זית.

7-10 דקות בתנור.

והשמים הם הגבול לגיוונים שאפשר לאלתר.

 

רוטב עגבניות:
 
500 גרם עגבניות אדומות שלמות
 לטחון את העגבניות בבלנדר
1 כף גדושה רסק עגבניות
1/2 כפית טימין
1/2 כפית אורגנו
1 כפית שום כתוש
1 כפית מלח
1/2 כפית צ`ילי גרוס
מעט פלפל שחור
1 כף שמן זית

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת