00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טיקטאק יוצא לאכול

שווארמה דבוש

שווארמה דבוש, אבן גבירול 64, תל אביב

 

שווארמה ללא הפסקה

 

בתחרות על תואר "בירת השווארמה של ישראל" בחרה תל-אביב מראש, שלא להציג את מועמדותה. בזמן שחובבי שווארמה רבים עלו לרגל לערים כמו חיפה ורמת-גן, התפתחו בגזרת הפאסט-פוד בעיר נישות אחרות, שונות ומגוונות. אך למרות שהשווארמה רחוקה מלשלוט בכיפה בעיר הלבנה, אי אפשר להתעלם מסיפור הצלחתה של "שווארמה דבוש" ברחוב אבן גבירול.

 

 

זהו דוכן שווארמה פשוט למראה, שלקוחות רבים פוקדים אותו לאורך כל שעות פעילותו. תל-אביביים רבים מדווחים, שמאז שגילו את המקום, הם כבר לא משנעים עצמם ל"שווארמה שמש" ברמת-גן – נתון שמדבר בעד עצמו.

 

 

שיפוד הבשר כאן מורכב מנתחי הודו רך ועסיסי עם שומן כבש. התיבול מורגש, אך לא מנסה לגנוב את ההצגה - והפיתות טריות ונהדרות. כמו אצל שמש, גם כאן מומלץ לדבוק באופציית ה"טחינה-שומן" – ולהתעלם מהצ`יפס הבינוני ומהסלטים הסטנדרטים. העמבה איכותית, סמיכה, אינה מהולה במים (כמקובל בדוכני שווארמה רבים) – וריחנית במיוחד. למי שיחליט לאכול אותה, מומלץ לישון בלילה בסלון.

 

 

הדבר היחידי שמעיב על החוויה הוא המחיר הגבוה בצורה שערורייתית: 25 ₪(!) למנה בפיתה. ולמרות זאת, אם כבר שווארמת הודו בתל-אביב, ההמלצה היא ללכת על בטוח אצל דבוש, מאשר להמר על אחד המתחרים הבינוניים שמסביב.

 

ציון: 3.5 כוכבים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל TickTack1 אלא אם צויין אחרת