00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

טרטור

ככל שאני מנסה לחשוב על מתכונים לחג הטעים הזה אני מגלה שלבולגרים / לבלקנים, יש המון אוכל חלבי שיכול ללכת מצויין בארוחת החג.
קודם היה לנו את הפסטליקו תרד (שחברתי י. התעקשה לקרוא לו בורקס ), הגבינה הבולגרית המפורסמת, בורקסים שונים, הפטה היווניה, הקצ`קבל הכ"כ טעים עם פרוסת לחם שחור וזיתים ירוקים... וגם את המתכון הזה שאפשר לשדך לארוחה בתור מנת פתיחה קלילה או מתאבן לפני הארוחה המוגש בכוסות קטנות.
 
אין כמויות ברשימת המצרכים, כל אחד יכין לפי החשק וכמות האנשים שאמורים לסעוד בארוחה.
אפשר לשים הרבה מלפפון והרבה נענע/שמיר או אפשר לקמץ ולשים מעט, אפשר לשים את השום הכתוש ואם אתם רוצים שגם אני אוכל אז וותרו עליו .
 
אז יאללה ל(כלום)עבודה:
 
טרטור - (או צזיקי בשם היווני)
 
מצרכים:
יוגורט חלב עזים של משק צוריאל / גביעי אשל / לבן
מלפפונים ירוקים טריים קצוצים
נענע מיובשת או שמיר קצוץ קטן
שום כתוש
מלח
מים - על כל 2 גביעי אשל שמים 1 גביע מים (אפשר גם פחות, ראו איך מתאים לכם)
 
שמים את כל המצרכים בקערה גדולה ומערבבים היטב.
לפני ההגשה להזליף מעט שמן זית מלמעלה.
 
רצוי להכין עד כמה שעות לפני ההגשה.
 

 
 

  חג שמח  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת