00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

אצבעות דג תוצרת בית או פילה דג בטמפורה

 לצערי לא יוצא לי להכין דגים בביתי.
האיש שלי לא אוכל דגים שאינם מטוגנים, הילדים חוץ מאצבעות דג לא ממש מעיזים לטעום ואני בשביל עצמי לא כ"כ טורחת להכין. אני נהנת מדגים אצל החמות (דגים בסגנון קוצ`יני מעולים!!) או כשהולכים למסעדה.
הפעם פשוט התחשק לי להכין.
הוספתי לרשימת הקניות דג בקלה קפוא והחלטתי הפעם אם יאכלו או לא, אני מכינה!
מקסימום, אם ישאר, תמיד אפשר להכניס למקפיא ולשלוף לעת מצוא. חוץ מזה, אם את אצבעות הדג המתועשות הם אוכלים אז למה לא להכין אצבעות דג תוצרת בית מה גם שזה ממש לא הרבה עבודה חוץ מתהליך הטיגון שאף פעם לא היה חביב עלי... אבל פעם ב.. נו... ממש לא נורא.
 
אצבעות דג תוצרת בית או פילה דג בטמפורה
 
מצרכים:
חבילת פילה דג הנסיכה או בקלה
 
לבלילה (טמפורה):
1 כוס קמח רגיל
1/2 כוס בירה או יותר.. לפי הצורך
1 ביצה
מלח
קורט סוכר
פלפל שחור גרוס
1 כפית חרדל דיז`ון
 
פירורי לחם / פאנקו / פירורי לחם לשניצל
 
שמן לטיגון עמוק
 
אופן ההכנה:
את הדג שוטפים ומנקים היטב מעצמות שהתחבאו וחותכים לאצבעות.
בקערה מערבבים את הקמח עם התבלינים ובקערה נפרדת טורפים את הביצה עם החרדל. מוסיפים את בלילת הביצה לקמח, מוסיפים את הבירה ומערבבים עד לקבלת תערובת דלילה אך לא מידי וללא גושים.
 
מחממים את השמן, טובלים כל פיסת דג בבלילה, מנערים מעט, טובלים בפירורים מכל הצדדים ומכניסים לשמן.
מטגנים משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.
 
 טעים לאכול עם מיונז או מיונז מעורב עם מיץ לימון ומלח.
 
 
 

 בתאבון
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת