44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

יום ירושלים -מנגל-איך עושים

יום ירושלים -מנגל-איך עושים
יום ירושלים, עוד סיבה טובה לצאת למנגל
 
 
 




 
לפניכם כללים לצליית בשר על האש, שיוציא אותו עסיסי וטעים מתמיד.

בשר המשווק קפוא מהמפעל, יהיה תמיד עסיסי יותר מבשר
טרי שהוקפא במקפיא ביתי.

הפשרת הבשר,חובה!   לא לצלות בשר קפוא, אלא להפשירו
מספר שעות לפני הצלייה. הכי טוב – הפשרה מבוקרת
במקרר לילה לפני הצלייה.

1, כדי למנוע הידבקות הבשר לגריל פחמים או חשמלי,
    מומלץ למרוח את שלבי הגריל במיץ לימון ואחר כך בבצל
    טבול בשמן.
 
 

2. חשוב לוודא שלהבות הפחמים כבויות והגחלים לוחשות.
    הבשר ייצא טעים יותר כשייצלה על גחלים ולא על אש.

 

3. לזכור שבארץ מוכרים בדרך כלל בשר כשר, כלומר בשר
    שהומלח ברוב החנויות, אם  מומלח, תיבול  לפי הטעם.
    יש שמעדיפים להשרות את הבשר במרינדה כל שהיא
    לכמה שעות, יש שמעדיפים מלח ופלפל בלבד.

  כדי להוסיף ל-כף ,

תרקדו,תרקדו,תרקדו, השמיים הם הגבול

 

 

 4. יש למקם את נתחי הבשר תחילה על הקטע החם של 
     הגריל,בשלב השני להזיזם לעבר הקטע הפחות חם. 
     להפוך את הבשר פעם אחת ולא לחזור על התהליך. 
    לרוב 4-5 דקות לצד אחד. לקחת בחשבון ישנם שאוהבים את 
   הבשר  צלוי מעט, ישנם שאוהבים בינוני,וישנם שאוהבים 
   ללא דם בכלל או צלוי עד הסוף, 
   לכן, אורך הצליה יהיה קצר או ארוך בהתאם. לכן כדאי 
  
לא להזיז מהר מדי את הבשר, כדי למנוע את התפרקותו.
   מומלץ להזיז את מנת הבשר או להופכה לאחר 4-5 דקות.
   זהירות,
לא לשרוף  את הבשר.  להפוך את הסטייק/אחר 
   ברגע שצד אחד משחים.
   בתאבון
 

 אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

 

   


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

55 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת