77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

קובה למרק או לטיגון



א
ת המתכון קיבלתי לפני 30 שנה משכנה יקרה בשם ראשל
פרטים מצולמים
חומרים לעטיפה
1/2 ק"ג (ג`ירש )בורגול גרוס דק
1 כוס סולת
1 כוס קמח
1 כפית מלח
1 כף פפריקה
1/2 כוס מים
מלית
1/2 ק"ג בשר טחון
5 בצלים
חופן צנוברים
מלח,פלפל שחור גרוס

לצמחונים במקום בשר פטריות

אופן ההכנה
להשרות את הבורגול במים חצי שעה
לסחוט את הבורגול להעביר למעבד מזון
להוסיף את יתר החומרים ולעבד לעיסה נוחה לעבודה
שאפשר לפתוח ולהכניס מלית והבצק נסגר יפה
פשוט לנסות אם טוב מה טוב ואם לא להוסיף מים או קמח
הפעם הוספתי מעט מים,
מלית
לטגן 5 בצלים להוסיף את הבשר המלח והפלפל
טיגון איטי עד שכל הנוזלים מתאידים
להכניס למעבד להוסיף חופן צנוברים ולתת כמה פולסים
לקרר לחלוטין את המילוי.

הרכבת הקובה
עובדים כל הזמן בידיים רטובות
להכין עיגול  ,עם האצבע לפתוח לכאילו קערה עמוקה
להוסיף לקערה כפית מלית
לסגור את הקערה
לצורת קובה מאורך
יוצאים כ36 קובות

אני מקפיאה במגשים ללילה
ומחלקת למנות בשקיות

מוסיפה אותם למרק רותח ל15 דקות
או מטגנת אותם.

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת