88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

דג מרלוזה קציצות אפויות בתנור בקלי קלות

.
.מצרכים
1 ק"ג דג מרלוזה
1 ביצה
1 תפוח אדמה גדול
1 גזר גדול
1 בצל גדול
1/2 כוס קוואקר
חצי חבילה שמיר
2 כפות שמן זית
1 כף פפריקה אדומה
1 כפית כמון
11/2כפיות מלח
1/2 כפית חוואג`
1/2 כפית פלפל לבן
אופן ההכנה
לקצוץ במעבד את הירקות ולסחוט מהם את הנוזלים
לקצוץ לחוד את הדג
לאחד בקערה את הדגים והירקות
להוסיף את השמן הקוואקר הביצה והתבלינים
ללוש באהבה וליצור קציצות
לחמם תנור 200 מעלות להניח את הקציצות על נייר אפייה משומן
רבע שעה ולהפוך
עוד רבע שעה והקציצות מוכנות
ביום הראשון אוכלים את הקציצות
למחרת אפשר להכין רוטב ולהוסיף את הקציצות.
 
 
 



ביום הראשון אוכלים אותם טרי, מקפיאה את היתר ובפעם הבאה מכינה
רוטב
לחתוך את העגבניות והפלפלים לריבועים 
להוסיף כפית שמן זית לסיר רחב 
להוסיף את הפלפלים והעגבניות 
להוסיף שום פטרוזיליה ,כמון,מלח פלפל סוכר לימון. 
לבשל על אש קטנה כחצי שעה 
להוריד מהאש לרסק במוט בלנדר 
להוסיף 2 כוסות מים להחזיר לאש להרתיח לטעום 
להוסיף את הדגים לרבע שעה 
והמעדן מוכן 


 


 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת