00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

ה"קינוח" - קרם גבינה ולימון

17/05/2009
 
 
 
 
 
שקעתי בהרהורי כפירה על מה להכין לשבועות שיהיה מיוחד, שכבר מזמן לא הכנתי ונזכרתי בקינוח הזה שהייתי מכינה אלפי פעמים כשחייתי בלונדון, אנגליה. אני כבר לא זוכרת מאיזה עתון גזרתי את המתכון הזה, מה שבטוח שהוא עבר כבר מליון שדרוגים ועוד היד נטויה.
 
 
אני יכולה לספר לכם בפה מלא שהקינוח הזה הכי מהיר, הכי קל להכנה, הכי טעים וקבלו גם טיפ לטיפול בג`לטין.
 
 
 
 
 
 
קרם גבינה ולימון
 
 
1 שמנת לקצפת 38%
250 גר` גבינת ריקוטה
2/3 כוס סוכר
1 גביע יוגורט 0%
קליפת לימון מגוררת
3 כפות מיץ לימון טרי
1 שקית ג`לטין מעורבבת עם 2 כפות סוכר
 
 
ערבוב הג`לטין עם הסוכר מונע התקשות הג`לטין. לערבב ולהוסיף 2 או 3 כפות מים מהברז. לערבב היטב ולהשתמש תוך כדקה.
 
 
 
בקערה להניח 2/3 שמנת לקצפת, סוכר וגבינה. להקציף עד תערובת נוקשה מעט.
 
 
 
 
 
 
בקערה שניה להקציף את יתרת השמנת ולהוסיף לתערובת הגבינה. לערבב .
 
להוסיף לקערה קליפת לימון, מיץ לימון, ג`לטין מומס ויוגורט. לערבב היטב ולהניח את התכולה בקעריות. להקפיא .
 
להוציא למקרר כ 20 דקות טרום ההגשה. להפוך את הקעריות על צלחות הגשה או להגיש as is .
 
 
 
אפשר למלא גביעי שמפניה. בתמונה למטה שמתי מעט ריבה באמצע הגביע בערך ומעל הנחתי עוד מהתערובת. אפשר לשחק עם ההגשה ולפזר מלמעלה מעט אבקת קקאו, קינמון או גרידת שוקולד לבן.
 
 
 
 
 
 
קינוח מומלץ
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

75 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת