00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

פסטה ברוטב עגבניות ושמנת

 
 
 
 
 
 
נכון, זה רק פסטה אבל הרוטב עושה את כל ההבדל.
 
הצעירים של היום מבלים את עיתותיהם וזמנם החופשי במסעדות (מזלי שהיורשת לא אוהבת מועדונים ופאבים וכאלה .....) וכשביקשה (היורשת, אלא מי) פסטה ברוטב עגבניות ושמנת כמו שאכלה במסעדה, איך יכולתי לסרב?
 
 
 
 
 
 
 
נכנסנו שתינו למטבח ומה שיצא נטרף גם ע"י הצמוד שהוא ופסטה לא חברים הכי טובים - בדרך כלל - ולכן, החלטתי לשתף גם אתכם.
אוכל שמתאים גם לילדים והכנתו קלה אפילו לטירוני מטבח.
 
 
 
פסטה ברוטב עגבניות ושמנת
 
 
1 חבילה פסטה מבושלת לפי ההוראות
1 שמנת לקצפת 38%
1 קופסא עגבניות מקולפות
1 בצל קצוץ 
3-4 פטריות קצוצות דק דק
3 שיני שום קצוצות
מלח
3 כפות צלפים חתוכים דק
גבינה צהובה מגוררת
 
 
 
 
 
 
להכניס את העגבניות לסיר ולקצוץ אותן לרסק סמיך. אפשר להיעזר במספרים.
 
לחמם את העגבניות על אש נמוכה ולהוסיף את שאר המרכיבים חוץ מהקצפת. לבשל כ 10- 12 דקות.
 
להוסיף את השמנת לקצפת ולחמם בשנית מספר דקות.
 
להניח פסטה בצלחת ולשפוך מעל מהרוטב.
 
לזרות מעל גבינה מגוררת.
 
 
 
   מקרוני עם רוטב עגבניות ושמנת עם גבינה מגוררת מעל
 
 
רטבים
 
ניצול שאריות פסטה ואטריות
 
 
 
זהו. בתיאבון
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

50 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת