00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

לביבות גבינה

 
 
 
 
 
לביבות שמתאימות גם לחג המתקרב אלינו לטובה וגם ליומיום. ילדים אוהבים את זה ומבוגרים לא פחות.
 
נהדר עם ריבה, רסק תפוחי עץ, אבקת סוכר, גלידה וכל שילוב שעולה על דעתכם.
 
 
קל לעשיה, כבר אמרתי?
 
 
 
לביבות גבינה
 
3 ביצים מופרדות
1/2 ק"ג גבינת טבורוג
2 כפות אבקת סוכר מנופה
1 כפית קינמון
7 כפות קמח
1/2 כוס שמן לטיגון
25 גר` חמאה
 
קורט מלח
 
  
 
 
 
 
בקערה, להקציף את החלבונים לקצף יציב. בקערה נוספת, להקציף גבינה עם חלמונים.
 
לאחד את שתי התערובות לתערובת הומוגנית .  להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב.
 
 
לחמם שמן וחמאה במחבת. להוסיף מלח לשמן (מלח מונע השפרצת שמן מהמחבת) .
 
לקחת מהתערובת בעזרת כף ולהניח במחבת. לטגן על אש נמוכה מספר דקות משני הצדדים.
 
 
 
 
 
 
להניח על מגבת נייר לספיגת השמן. לזרות אבקת סוכר מעל הלביבות.
להגיש עם אחת מהאפשרויות הרשומות מעלה.
 
 
לשמור במקרר. ניתן לחימום בשנית.
 
 
 
 
 
בתיאבון והנאה
 
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

78 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת