00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

תבשיל שעועית לבנה עם סייטן כהה על מצע פירה מתפוחי אדמה

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבונים, שמן, ויטמיני B, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין M, ברזל, סידן, אשלגן, נתרן, מגנזיום, אבץ.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות.
 
מצרכים ל- 2 מנות גדולות:
 
כוס וחצי שעועית קטנה לבנה
4 תפוחי אדמה
חצי גוש סייטן כהה
ליטר מים
צרור פטרוזיליה טרייה קצוצה
צרור שמיר טרי קצוץ
1 בצל לבן
חבילת רסק עגבניות
3 שיני שום פרוסות
2 כפות חלב סויה
1 כף שטוחה גבינת כמו שמנת
תבלינים: כמון, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור.
 
הוראות הכנה:
 
להשרות שעועית למשך 7 שעות במים.
לאחר ההשרייה לסנן את המים ולהכניס לסיר ולבשל את השעועית  (בסיר שלי השעועית מתבשלת תוך חצי שעה). לאחר 10 דקות שהשעועית רותחת להוסיף רסק עגבניות ולערבב טוב.
לחתוך את הסייטן לריבועים גדולים ולהוסיף לתבשיל יחד עם הירק.
לבשל בסיר לחוד במים את תפוחי האדמה בקליפתם.
במחבת קטנה לטגן ללא שמן, רק עם מעט מים את הבצל עד להשחמה. לאחר השחמה להוסיף את הבצל לתבשיל. להוסיף תבלינים ולבשל כך עד שהשעועית רכה.
 
לאחר שהשעועית רכה להוסיף את פרוסות השום ולערבב.
 
להוציא את תפוחי האדמה לאחרש הם רכים (בודקים עם קיסם), קולפים את הקליפה, ומועכים. לאחר המעיכה מוסיפים חלב סויה ואת הממרח כמו שמנת ומערבבים טוב, מוסיפים מלח ופלפל ומגישים מתחת לתבשיל.
 
בתאבון!
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת