33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיק - SHIK דינה (וינשטיין) שק

מספרת סיפורים

מתכון- חזה עוף עם פסטרמה

והפעם מתכון פשוט וטעים טעים
 
מצרכים
 
500 גר` חזה עוף פרוס דק (אפשר לדפוק עם פטיש מטבח)
300 גר` פסטרמה גחלים פרוסה
כפית סילאן
כפית חרדל
כף רוטב סויה
מלח
פלפל שחור
פטריות שמפיניון פרוסות.
 
אופן ההכנה
 
מערבבים היטב בקערית את הסילאן, החרדל, הסויה, מלח ופלפל.
מברישים את הרוטב על שני צידי נתחי העוף.
מניחים בתבנית נייר אפיה משומן.
מניחים את נתחי העוף המוברשים ברוטב עליהם פורסים את הפסטרמה ומעל את הפטריות הפרוסות במרכז
ומגלגלים לרול. נועצים קיסם ליצוב. (אגב, אפשר הפוך - פרוסת פסטרמה עליה נתח החזה הפרוס דק ועליו - הפטריות, ואז לגלגל לרול).
מכניסים לתנור מחומם 180 מעלות לכ-10-15 דקות!
כאמור פשוט וטעים!!!
 
כרטיס סימניה - טעים טעים... 
 כרטיס ברכה לארוחה


טיפ`טן - ניתן להשתמש בתיוני מתכת (הנראים כמו ביצת מסננת קטנה) להכנסת תבלינים כמו גרגרי פלפל שחור/לבן, ציפורן, שיני שום ועוד לתיבול בתוך מרקים/ רטבים/ צלי...ובסוף, מוצאים באחת ומבלי שישארו חלקים בפנים...)))
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל dshk אלא אם צויין אחרת