77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

עלי מנגולד אורז מלא וגרגרי חומוס

אני מכורה לעלי סלק (עלי מנגולד)
לא יכולה לעבור ליד חבילת עלי סלק טריים ולא לקנות
לכן אני ממציאה כל מיני מתכונים
וכמובן ששותפי מצטרף לחגיגה
מה שטוב במתכון הזה שאפשר לאכול אותו גם קר

מצרכים
חבילה עלי סלק (עלי ננגולד)
גרגירי חומוס לי יש תמיד מבושלים וקפואים לסלט חומוס ולמרקים
3 כוסות אורז מלא
כף פפריקה מתוקה
כפית חואג` למרק
חצי כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
חצי כוס מים
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
בתוך סיר מים רותחים כמו פסטה שמה 3 כוסות אורז מלא,
למשך 20 דקות
בינתיים חותכת את עלי הסלק במעבד מזון
מכניסה לסיר לחץ  מוסיפה את גרגרי החומוס  וחצי כוס מים
מרגע שהשסתום עולה 7 דקות

מסננת את האורז ושוטפת במים
מוסיפה לסיר הלחץ
מוסיפה את כל התבלינים השמן מערבבת
ומבשלת עוד 5 דקות
לתת לו לנוח 20 דקות
ולהתחיל לאכול בתאבון


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת