00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

כעכים מלוחים מחיטה מלאה עם שומשום מלא

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבון, שמן, וטמינים מקבוצת B, ברזל, סידן, נתרן, אשלגן.
 
למה זה טוב?
 
נשנוש בריא
 
מצרכים ל- 30 כעכים:
 
250 גרם חיטה מלאה + כוס
שליש כוס שמן חמניות מכבישה קרה
חצי כוס מים בטמפרטורת החדר
כפית שטוחה מלח
 
לציפוי:
 
4 כפות שמן זית מכבישה קרה מעולה
חצי כוס שומשום מלא
 
הוראות הכנה:
 
לחמם תנור ל210 מעלות.
 
לערבב שמן, קמח ומים לתערובת אחידה. להוסיף מלח ולערבב טוב טוב עד שמתקבלת תערובת שלא מתפוררת. אם זה עדיין מתפורר בידיים להוסיף מים.
לחתוך עיגול בקוטר ס"מ אחד ולגלגל בידיים עד לנחש, לעשות עיגול ולסגור בקצה. להחזיק בקצה עם האצבעות ולתבול בשמן ואז בשומשום. כך להמשיך את כולם, בסיום להוריד את המעלות ל180 מעלות ולהכניס לתנור למשך 20 דקות.
 
בתאבון!
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת