44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

קציצות תרד תורכי עם גבינות

קציצות תרד תורכי עם גבינות

קציצות תרד תורכי עם גבינות

החומרים:
סיר פסטה
מחבת טפלון בעל תחתית עבה
קערה גדולה
קערית קטנה
מגבות נייר
11/2 ק"ג תרד
1 ביצה
3 עד 4 כפות פרורי לחם
3-4 כפות גבינה צפתית או אחרת מגוררת
קורט מלח (זהירות הגבינה מלוחה)
קורט פלפל שחור גרוס
4 שיני שום טרי כתוש או 2 כפות גדושות של שום קפוא
מעט שמן לטיגון



אופן ההכנה:
שוטפים היטב את תרד (אמבטיה בכיור) יחד עם הגבעולים.
קוצצים  בינוני ומעבירים לסיר פסטה לבישול עד שמתרכך.
ישנם שאוהבים את התרד רך מאוד. לטעמכם כמובן.
מצננים את התרד וסוחטים היטב.



מעבירים לקערה גדולה.



בקערית
מערבים פלפל,מלח,פרורי הלחם,גבינה,ביצה ושום לעיסה אחידה.
מוסיפים לקערת תרד ומערבים  היטב.


מחממים היטב את המחבת ומוסיפים שמן, כאשר השמן חם,
מכניסים בעזרת שתי כפות קציצה אחרי קציצה, שוטחים עזרת כף
ממתינים להשחמה הופכים לצד שני לעוד כמה דקות ומוציאים
למגבת נייר. מגישים חם או קר

אפשר עם שמנת או יוגורט
בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     + HIT
  


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת