44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

צלי בשר ביין אדום

 צלי בשר ביין אדום
 צלי בשר ביין אדום

החומרים:
נתח של 2 ק"ג בשר   
2 בקבוקי יין אדום יבש
1 שורש סלרי קצוץ
1 גזר גדול פרוס
2 כרישה קצוצים
קורט מלח,
קורט פלפל שחור
עלה דפנה
כמה גבעולי טימין
2-3 כפות שמן זית 
סיר
מחבת

אופן ההכנה:
משרים את נתח הבשר ביין ירקות השורש ועשבי התיבול  ( קשורים) ללילה.
למחרת מוציאים את נתח הבשר. מייבשים היטב במגבת נייר, וצולים על מחבת חמה מאד עד שישחים מכל הצדדים.
מחזירים את נתח הבשר לסיר עם המשרה. אם הנוזלים לא מכסים את הבשר אפשר להוסיף ציר בקר ,ירקות או עוף ומבשלים על אש נמוכה כ - 3 שעות.

להגשה:
מניחים את הבשר בצלחת הגשה,
מצמצמים את הרוטב ויוצקים על הנתח.
פורסים את הבשר לפני הסועדים.ומגישים על מצע שתבחרו.
בתיאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  
    


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

46 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת