00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

דייסת אמרנט ועדשים

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבון מלא, שמן, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין E, ברזל, סידן, נתרן, אשלגן.
 
באמרנט יש 14 גרם חלבון ל100 גרם.
 
באמרנט כמות הסידן היא 200 מ"ג ל100 גרם.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות.
 
מצרכים ל- 3 מנות גדולות:
 
1 וחצי כוס אמרנט
1 כוס עדשים
1 שן שום
1. כף שמן זית כתית מעולה
2 טיפות שמן שומשום
תבלינים: מלח, פלפל שחור, כמון.
 
הוראות הכנה:
 
לבשל את האמרנט ב4 כוסות מים ולערבב כל כמה דקות. עד שמתקבלת עיסה כמו דייסה והאמרנט מוכן ללעיסה. בניפרד לבשל את העדשים ב4 כוסות מים כרבע שעה או עד שהעדשים רכות אך עדיין שלמות.
כשהעדשים מוכנות לסנן את המים מהם ולערבב אותן עם האמרנט. להוסיף שום, שמן זית, שמן שומשום, תבלינים ולערבב.
 
בתאבון!
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת