00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

פטריות פורטובלו ושמפיניון מוקפצות עם זוקיני, בצל, כרובית וגרעיני דלעת

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבונים, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין C, ויטמין E, ויטמין M, ברזל, סידן, נתרן, אשלגן, מגנזיום, אבץ, גופרית.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות.
 
מצרכים ל- 2 מנות:
 
10 פטריות פורטובלו ושמפיניון
1 זוקיני גדול
1 בצל לבן
6 ראשי כרובית קטנים
חופן גרעיני דלעת
3 שיני שום
תבלינים: מלח ופלפל
 
הוראות הכנה:
 
בסיר GCC אין צורך לבשל עם מים או שמן, התבשיל מוכן תוך עשר דקות והמים של הירקות מקבלים טעם נפלא. אם אין לכם סיר כזה, קחו סיר רגיל ושימו בו חצי כוס מים.
 
חתכו את כל הירקות והכניסו לסיר סגור על אש בינונית למשך רבע שעה.
לאחר שהירקות מעט התרכחו, קצצו את שיני השום והוסיפו אותן לסיר. לאחר עירבוב הוסיפו את גרעיני הדלעת.
 
כעט ערבבו בשנית והגישו.
 
בתאבון!
 
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת