00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

אטריות מטוגנות -תוספת

חומרים:
1 חבילת אטריות דקות (לא הדקיקות)
1 בצל ענק חתוך לקוביות קטנטנות, (במג`ימיקס בפולסים יוצא מצויין).
שמן קנולה לטיגון הבצל
שמן קנולה לטיגון האטריות
פלפל שחור
מלח.
 
אופן הכנה:
 
 במחבת או סיר קטן, לטגן את הבצל הקצוץ בשמן. עד לגוון זהוב.
 
 לצקת שמן בכמות נדיבה לסיר רחב עם שוליים,  לטגן את האטריות עד להזהבה.
 
להוסיף פלפל שחור ומלח דק לטעם. לבחוש מדי פעם שלא ישרפו.
 
להוסיף את הבצל הזהוב עם השמן. לכסות במים רותחים כדי גובה האטריות,  לכסות במכסה תואם עטוף במגבת דקה, לשים על להבה הכי נמוכה, לכ- עשר דקות. לבדוק אם מוכן לערבב ואם יש צורך לבשל עוד מס` דקות, לערבב ולהגיש.
 
*ילדים מתים על זה, וההורים אוכלים להם הכל...
 
**במתכון זה לא חוסכים בשמן, ועל כן אינו מיועד לשומרי משקל!
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת