44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

אומלט חצילים

אומלט חצילים
אומלט חצילים
החומרים:
מחבת עם ידית מתכת
2 קערות
מטרפה
4 חצילים
2 בצלים גדולים
2 ביצים
5 כפות שמן
4 שיני שום כתושות דק
3/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1 כפית זרעי קימל(לא חובה)
1/2 כפית זרעי כוסברה(לא חובה)
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1 לימון חתוך לפלחים

אופן ההכנה:

קולים את החצילים על האש ומקלפים


מעבירים לקערה עם טיפת לימון שלא ישחיר.


במקבייל, במחבת מטגנים את הבצל ומוסיפים את השום עד להזהבה.
את הביצים פותחים לקערה נוספת וטורפים אותן, מוסיפים אליהן את החצילים שהתקררו מעט
תוך ערבוב, מוסיפים את הבצל עם השום הפטרוזיליה התבלינים ומערבבם היטב.
מעבירים את כל החומרים למחבת עם שארית השמן ומטגנים עד להזהבה.
הופכים בעזרת צלחת ומזהיבים בצד שני או מכניסים לתנור שחומם מראש למצב גריל עד להזהבה.
מגישים עם פלחי לימון
בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

 


המטבח של מאיר השמן

 

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

35 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת