00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוגות תפוחים אישיות

23/04/2009
 
 
 
 
 
 
המתכון הזה הוא ערבוביה של 3 מתכונים שונים ועוד שינויים מצידי ובתכל`ס יצא מתכון חדש דנדש.
 
 
צריך להעז ולשנות, כי הרי כוחו של כל מטבח וטבח הוא בדמיון.
 
 
העוגות האלה נבלעו כל כך מהר עוד לפני שהספקתי לספור עד 20. 
 
 
 
 
 
 
עוגות תפוחים אישיות
 
 
8 תבניות פאי חד פעמיות
 
 
 
 
 
4 תפוחי עץ (מכל סוג שהוא) מקולפים ופרוסים לכל גודל
1 כף מיץ לימון
1 כוס סוכר
80 גר` חמאה
קינמון
 
 
 
בצק
 
100 גר` חמאה רכה
1/2 כוס סוכר
1/3 + 1  כוס קמח תופח
3/4 כוס שקדים טחונים
1/2 כוס חלב
2 ביצים
 
 
 
 
במחבת גדולה וכבדה להמיס חמאה עם הסוכר. להוסיף את פרוסות תפוחי העץ ולערבב על אש קטנה כ 10 דקות.
 
להוסיף קינמון (כמה שאתם אוהבים) ולערבב שנית. להוריד מהאש.
 
לחמם תנור לחום של 160 מעלות.
 
 
 
 
 
 
 
בקערה, מערבבים את מרכיבי הבצק לתערובת אחידה.
 
מוציאים את תפוחי העץ מהמחבת ושומרים את הסירופ.
 
מניחים מספר פרוסות תפוחים ומעט מהרוטב מעל.
 
 
יוצקים מתערובת הבצק מעל התפוחים (2/3 מנפח התבנית) ומכניסים לתנור לכ 24 דקות או עד שקיסם הנכנס לעוגה יוצא נקי.
 
 
 
 
 
 
הופכים כל תבנית ומניחים את העוגות במגש הגשה. שופכים מעל מעט מהסירופ.  נהדר עם גלידה וניל או עם קצפת.
 
 
בתיאבון.
 
לא אחראית על הקלוריות ולא על מצב המותניים.
 
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

74 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת