00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

כרובית קריספית אפויה

12/05/2009
מי לא אוהב כרובית מטוגנת שיקום
אז קמתם או לאברור שלא  הרי גם אתם כמוני אוהבים לנשנש כרובית פריכה מצופה בפירורי לחם, בדרך כלל מטוגנת בשמן עמוק, מין נשנוש כזה של לפני הארוחה או לידה.
עכשיו, לטגן אני לא ממש אוהבת, לאכול מטוגן, זה לא ממש מומלץ, אז עושים קיצורי דרך, אופים בתנור ומגיעים לתוצאה לא פחות טובה ובטח שהרבה יותר בריאה.
את הטעים הזה, אפילו בן ה-3 שלי טרף
 
כרובית קריספית אפויה
 
מצרכים:
ראש כרובית
2 ביצים
2 כפות אבקת מרק בצל
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט שבבי צ`ילי גרוסים
פרורי לחם / פאנקו
 
אופן ההכנה:
את הכרובית אני משרה במים רותחים בתוך קערה גדולה למשך כ-5-8 דק` בכדי לנקות אותה היטב מכל האורחים הלא רצויים שמתחבאים בין הפרחים.
לאחר מכן אני שוטפת אותה היטב תחת מי ברז זורמים ומתחילה לעבוד.
 
לחמם תנור ל-220 מעלות.
 
1. להפריד את הכרובית לפרחים בגודל הרצוי.
2. בקערית יש לטרוף את הביצים היטב ולהוסיף אליהן את אבקת המרק, המלח, הפלפל השחור ושבבי הצי`ילי - לערבב היטב.
3. לשפוך את תערובת הביצים על פרחי הכרובית (יש לסנן אותם היטב משאריות מים) ולערבב היטב.
4. לשמן תבנית פיירקס  מלבנית בשמן זית,  ולהעביר את פרחי הכרובית בצורה מסודרת ובשכבה אחת אל התבנית.
5. לפזר מעל הכל פרורי לחם בנדיבות.
6. להכניס לתנור שחומם מראש ולאפות במשך  כ- 45 דק` עד השחמה.
 
עכשיו מה שנשאר זה לשמור על זה היטב עד לארוחה, מידי הזוללים המזדמנים שעוברים בסביבה, במיוחד כשהזוללים האלה בני 3 
 
 
 
 
תערובת הביצים המתובלת.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

63 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת