00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

סלט חיטה

 את הסלט הזה הביאה אחותי לארוחת השבת המשפחתית והשאירה את כולנו עם טעם של עוד בפה.
את המתכון היא קיבלה מרחלי חברתה הטובה, בשלנית ואופה נהדרת ואני צילמתי ואימצתי מיידית.
יוצאת כמות גדולה מרשימת המרכיבים של הסלט, אבל אני ממליצה בחום לא להכין פחות, כי הסלט פשוט נטרף!
אז אם חסר לכם סלט לארוחת הבשרים המתוכננת ליום העצמאות, או לארוחות סוף השבוע, נסו את הסלט הצבעוני והטעים הזה, מבטיחה שלא תתאכזבו.
 
סלט חיטה
 
מרכיבי הסלט:
שקית חיטה (500 גר`) -  יש להשרות את החיטה כ-6 שעות, לבשל 20 דק` ולצנן.
2 פלפל אדום חתוך לריבועים קטנים
2 פלפל צהוב חתוך לריבועים קטנים
צרור בצלים ירוקים פרוסים לעיגולים
150 גר` חמוציות
150 גר` אגוזי קשיו טבעיים קלויים על מחבת יבשה לזמן קצר
 
המרכיבים לרוטב:
8 כפות סויה
4 כפות מיץ לימון
2 כפות דבש
1/3 כוס שמן קנולה
 
אופן ההכנה:
לשים את כל מרכיבי הסלט למעט הקשיו בקערה גדולה (ורצוי שקופה).
את כל מרכיבי הרוטב לשים בצנצנת ולנער היטב.
עד כאן ניתן להכין מראש. 
לפני ההגשה יש לפזר את הקשיו מעל הסלט, לשפוך את הרוטב ולערבב.
אפשר לעטר בצרור עירית / עלי פטרוזיליה / בצל ירוק ...
 
בתאבון
 
 
 
 
 
 
 
 יום מקסים וצבעוני לכולם
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

58 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת