00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

קציצות כרובית וגבינה

קציצות כרובית וגבינה
 
המתכון הזה גם מעיתון לאישה עם שינויים שלי.
 
כרובית גדולה מופרדת לתפרחות קטנות
250 גרם גבינה בולגרית מפוררת
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף שמיר קצוץ דק
1/2 כוס פירורי לחם
3 ביצים
פלפל שחור
 
כוס פירורי לחם לציפוי
 
 
יוצקים מים לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים את פרחי הכרובית כמה דקות, רק עד שהם מתרככים מעט. מסננים ומצננים.
מעבירים לקערה ומועכים במזלג, עד שיש פירורים קטנים. מוסיפים גבינה, עשבים, פירורי לחם וביצים ומערבבים לעיסה אחידה.
 
שמים פירורי לחם בצלחת שטוחה, יוצקים את השמן למחבת ומחממים. צרים בידיים כדורים קטנים מהעיסה ומשטיחים אותה מעט. טובלים את העיגולים משני צדדיהם בפירורי הלחם ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת